De ideale aanvulling!

Publicatie datum 30-01-2019 14:38:10
Categorie Informatie

Voedingssupplementen zijn, zoals de naam al zegt, een aanvulling op de voeding. Het zijn capsules, tabletten of poeders met voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren of vezels. De voornaamste reden om een voedingssupplement te nemen is om mogelijke tekorten te vermijden.

Multi-vitaminen/mineraalcomplexen bevatten een breed spectrum aan voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen en worden daarom  het meest gebruikt.

Als aanvulling op een multi wordt, zeker in de donkere tijd van het jaar, een dagelijkse inname van vitamine D en de Omega-3 vetzuren DHA en EPA uit vis aangeraden.

Super Cod Liver Oil
Super Cod Liver Oil is de natuurlijke combinatie van levertraan en visolie. Het is goed voor de slijmvliezen, de weerstand, het gezichtsvermogen, de hersenen én het hart.

Super Cod Liver Oil combineert vitamine D en Omega-3. Deze combinatie van levertraan en visolie is een rijke, zuivere bron van de vetzuren EPA en DHA én zorgt voor een optimale inname van vitamine A en D.

Super Cod Liver Oil bevat EPA 202 mg, DHA 185 mg, vitamine A 906 μg (113% RI) en vitamine D3 25 μg.

Klik hier voor meer informatie.

Vitamine D, de zonvitamine
Vitamine D heeft een groot takenpakket in ons lichaam. Het is van invloed op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, de botten, het gebit en nog veel meer. Vitamine D krijgen we via de voeding niet voldoende binnen. Het wordt aangemaakt in de huid, onder invloed van de zon. In ons deel van de wereld is de zon hiervoor het grootste deel van het jaar niet krachtig genoeg. Daarom wordt aangeraden vitamine D als supplement in te nemen, in elk geval van september tot mei.

Omega-3 Visolie & Vitamine A
Visolie bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze zijn belangrijk voor het hart, de ogen en de hersenen. Onderzoek toont keer op keer aan dat slechts een heel klein deel van de bevolking voldoende vis consumeert. Visolie in capsule vorm is voor hen een goed alternatief. Solgar visolie is van zuivere kwaliteit en afkomstig van onbedreigde vissoorten.

Vitamine A is een natuurlijke partner van vitamine D in levertraan. Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen en helpt bij het behoud van normale slijmvliezen.

Gerelateerde producten

Deel deze tip