Ondersteun uw natuurlijke weerstand

Publicatie datum 19-02-2019 09:02:57
Categorie Informatie

Ons lichaam heeft een unieke verdediging; het immuunsysteem, ofwel de weerstand. Dit systeem houdt indringers buiten, spoort schadelijke stoffen op en maakt ze onschadelijk. Een gezonde levensstijl beïnvloedt de weerstand positief. Volwaardige voeding, regelmatig bewegen en een goede balans tussen inspanning en ontspanning zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Het lukt echter niet altijd om zo gezond te leven, daarom kan onze weerstand soms wel wat hulp gebruiken.


Advanced Immune Complex

Solgar Advanced Immune Complex is een krachtige combinatie van vitaminen, mineralen, bessen en andere voedingsstoffen die de natuurlijke weerstand ondersteunen. Het unieke complex combineert 25 μg vitamine D-3, vitamine C met turbo - Ester-C®, krachtig vlierbes extract, bèta 1,3/1,6 glucanen én organisch gebonden anti-oxidanten zoals zink en selenium ..... speciaal voor de koude dagen van het jaar.

Lees hier meer over dit product!

Vitamine D, de weerstandsvitamine

Vitamine D is de belangrijkste vitamine voor de weerstand. Deze vitamine kan het lichaam zelf aanmaken in de huid, onder invloed van UV-staling. Dit proces kan alleen plaatsvinden als de zon voldoende krachtig is; een UV-kracht van 3 of hoger. Dit wordt in ons land uitsluitend bereikt tussen 11:00 en 15:00 uur, op heel zonnige dagen in de periode van mei tot september.

Vitamine C met turbo

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem. Ester-C® is de betere effectieve vorm van vitamine C en wordt daarom wel vitamine C met turbo genoemd. Onderzoek naar deze niet-zure vorm laat zien dat Ester-C® in vergelijking met 'gewone vitamine C' tweemaal sneller wordt opgenomen en ook tweemaal langer in de weefsels aanwezig blijft.

Tip voor de weerstand

Weerstand begint in de buik... en dit is echt waar. De basis van onze weerstand bevindt zich in de darmen. Hier is maar liefst zo’n 80% van alle afweercellen actief. Verzorg de darmen daarom goed met de juiste vetzuren en vriendelijke bacteriën.

Tip voor de weerstand

Anti-oxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Fruit, zoals vlierbes, is bijzonder rijk aan anti-oxidanten. Deze geven de bessen hun diep paarse kleur. Als u een capsule Immune Complex open maakt en mengt met water herkent u direct de kleur van deze bessen.

Bron: Solgar

Gerelateerde producten

Deel deze tip