Retourneren of ruilen van goederen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten nadat het product in goede staat retour ontvangen is door ons.

Wilt u één of meer van de door u bestelde producten terugsturen, gelieve dan te bellen met ons op 0113-250515. U kunt ook contact met ons opnemen via info@derodepilaren.nl

Het kan ook zijn dat u na afloop van de zichttermijn een artikel terug wilt sturen. Na beoordeling van uw vraag door onze klantenservice kunt u hiertoe overgaan.

Retourzendingen kunnen gericht worden aan:

Drogisterij Kruiderij Rode Pilaren
Lombardstraat 6
4461 AG Goes
Nederland

Bij herroeping kunt u gebruik maken van onderstaand modelformulier:

Herroepingsformulier (PDF)