Retourneren of ruilen van goederen

U heeft alle producten 14 dagen lang vrijblijvend op zicht gerekend vanaf de dag van bezorging. Voor het einde van deze termijn heeft u de tijd om zicht op de aankoop te bedenken en het recht de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Wilt u één of meer van de door u bestelde producten terugsturen, gelieve dan te bellen met ons op 0113-250515. U kunt ook contact met ons opnemen via info@derodepilaren.nl

Het kan ook zijn dat u na afloop van de zichttermijn een artikel terug wilt sturen. Na beoordeling van uw vraag door onze klantenservice kunt u hiertoe overgaan.

Retouren waarvoor geen afhaal afspraak is gemaakt, worden niet door ons geaccepteerd en verwerkt. Wij nemen alleen ongebruikte producten, in de originele verpakking, terug. Wij vergoeden niet de originele bezorgkosten voor ongewenste artikelen. En wij vergoeden niet de kosten van het terugsturen van de ongewenste artikelen.

Retourzendingen kunnen gericht worden aan:

Drogisterij Kruiderij Rode Pilaren
Lombardstraat 6
4461 AG Goes
Nederland

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die op deze pagina te downloaden is.

Herroepingsformulier (PDF)