Advanced Multi-Billion Dophilus Probiotica Solgar
46,75 €
100% zuivelvrij probioticum
Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus™ is een probioticum en bevat wetenschappelijk onderbouwde levende micro-organismen (bacteriën).
46,75 €
100% zuivelvrij probioticum
Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus™ is een probioticum en bevat wetenschappelijk onderbouwde levende micro-organismen (bacteriën).
100% zuivelvrij probioticum
Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus™ is een probioticum en bevat wetenschappelijk onderbouwde levende micro-organismen (bacteriën). De bacteriën kunnen maagzuur en gal weerstaan. Daarnaast biedt een uniek koolhydraatcomplex (natriumalginaat) extra bescherming om ervoor te zorgen dat de bacteriën intact de darm bereiken. Deze bevat per capsule vijf miljard (vier bacteriestammen) 'vriendelijke' darmbacteriën.
Als voedingssupplement voor volwassenen één of meerdere plantaardige capsules dagelijks bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Advanced Multi-Billion Dophilus™ complex | |
Bevat: | |
Vulstoffen (maltodextrine, microkristallijne cellulose), natriumalginaat, probiotica, anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat), sucrose, zuurteregelaar (vitamine C (natriumascorbaat)) | |
Levensvatbare micro-organismen* | 5 miljard |
L. acidophilus, LA-5® | 1,25 miljard |
L. paracasei, L CASEI 431® | 1,25 miljard |
L. rhamnosus GG, LGG® | 1,25 miljard |
B. lactis, Bb-12® | 1,25 miljard |
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose) |
RI = Referentie Inname
BB-12®, LA-5®, L. CASEI 431® en LGG® zijn geregistreerde handelsnamen van Chr. Hansen.
Solgar probiotica zijn onder de meest gunstige klimatologische omstandigheden verpakt in een CSP Activ-Vial®.De gepatenteerde, vochtabsorberende (recyclebare) verpakking geeft de garantie van optimale kwaliteit en levensvatbaarheid van de micro-organismen.
KlantenService